=== Februari 2017 ===

Van dinsdag 14/02 tot en met zaterdag 18/02, was het kapsalon gesloten omwille van RENOVATIEWERKEN.

Zaterdag vanaf 16u00 gingen, met de hulp van mijn jongste broer Bart, de radiatoren van de muren en werden de was units gedemonteerd. Zondag werden de oude was units en kapstoelen opgehaald en werd het plafond verwijderd en alle vaste meubels ingepakt in een beschermlaagje.
Maandag ochtend, klokslag 08u00, stond de eerste ploeg van Fons Bruyndoncx er al om de nieuwe airco te plaatsen.
Om dinsdag vanaf 07u00 afgelost te worden door het team van Gypel (olv Werner Verwerft), die de gyproc en electriciteits werken voor hun rekening nemen.
Wanneer die donderdagmiddag klaar zijn, is 't aan mezelf om de rest van het salon leeg te maken ... in afwachting van de volgende ploeg.
Vrijdag ochtend staat Decoratiewerken Harry er al om de schilderwerken uit te voeren.
Wanneer zaterdag middag de schilder klaar is, is 't terug aan ons zelf om de verlichting op te hangen. 't Is alweer zondag avond laat wanneer we zelf kunnen stoppen. Ondertussen is 't salon al klaar voor de volgende ploegen.
Maandag is 't dan uiteindelijk aan Mado om de nieuwe kappers installatie te brengen, aansluitend komt Bruyndoncx nog even terug de was units aansluiten om uiteindelijk maandag avond als laatste afgelost te worden door het installatie team van White Light voor de wanddecoratie. Maandag avond, zo tegen 21u30 zit het er dan ook voor ons op. Morgenvroeg kan 't salon terug open ... Ik heb er al weer helemaal zin in!

Met dank aan alle ondernemers voor het naleven van het strakke tijdschema ... en de kwaliteit van 't geleverde werk. Welgemeend ... DANK U!
PS.: de "Wall of Fame" aan de wasplaats ... herbergt ruim 28 jaar kindertekeningen ...